Annons:
Etiketternyheterartikel
Läst 3268 ggr
[Jens]
2013-03-27 11:19

Nytt tangenbord till iPad från Logitech

Oavsett om du är en stolt ägare av iPad, iPad mini eller båda så kommer Logitech med sina nyheter 'Logitech® Keyboard Folio' och 'Logitech® Keyboard Folio mini'.

Dessa nya produkter har en dubbelsidig folder för att skydda fram- och baksidan och man kan komplettera den med raffinerade tyger och färger för att passa din personliga stil.

"Vårt mål med den nya Logitech Keyboard Folio var att ta den prisbelönta skrivkänsla från Logitech Ultratunn Tangentbord Cover och lägga ett extra lager av skydd," säger Mike Culver, vice VD för varumärkesutveckling för surfplattor-tillbehör på Logitech.

Logitech Keyboard Folio för iPad och iPad mini har ett inbyggt Bluetooth-tangentbord som ger den välbekanta känslan av en traditionell tangentbord för en bekväm skrivkänsla.

Kolla in videon nedan för att se Logitechs senaste nyhet:

Logitech® Keyboard Folio and Logitech® Keyboard Folio mini

(källa Logitech press)

Annons:
DesK
2013-03-29 07:28
#1

Detta vore kanske något för mig! 🙂

En grej, skriv ihop! Särskrivningar skadar allvarligt din hälsa, missbruka inte mellanslagstangenten.

[Jens]
2013-03-29 09:16
#2

Jag ska inte alls vara för kritisk eftersom jag inte har provat den i verkligheten men när jag tittar lite på videon så tycker jag skärmen svajar när han skriver på tangentbordet. På det lilla viset han skriver och skärmen svajar gör mig nervös =)

Sedan tycker jag att den ser 'plastig' ut men det är bara mitt tycke efter att ha sett videon så ta mina synpunkter med en nypa salt.

Stephanie
2013-04-13 17:34
#3

Ja, den såg verkligen svajig ut 😮

PokalStjärnor Mvh Stephanie StjärnorPokal

[Jens]
2013-04-13 17:42
Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.
#4

Jag har en kombination med Apple tangentbord och Incase Origami Workstation. Mkt stabil kombination men det saknas en väska för båda som jag letar efter. http://store.apple.com/se/product/MC184S/B/apple-wireless-keyboard http://store.apple.com/se/product/H6353ZM/A/incase-origami-workstation

Upp till toppen
Annons: