Nyheter

Nya iPad pro ute nu!

2017-06-12 14:10 #0 av: kissidor

Som jag har gått och väntat på den 10.5-tummaren det ryktades om - och så missade jag helt när det hände Förskräckt! presenterades 5 juni tydligen, jag upptäckte det först igår när jag gjorde en av mina regelbundna "ipad pro 2017"-googlingar för att se om ryktena verkade börja få lite mer substans, och det hade de ju minst sagt Gladhttps://www.apple.com/se/ipad/

nu har jag iaf beställt en 10.5" 4G med preliminärt leveransdatum 22-27 juni. föredömligt nog var ju minsta lagringen 64GB och det tänker jag att jag klarar mig utmärkt med, speciellt eftersom jag tog 4G då. nästa steg var 256GB och sen 512GB! kan naturligtvis komma till pass om man faktiskt tänker köra den fullt ut som en laptopersättare - för mig kändes det som overkill deluxe med sylt och grädde på, men jag är glad att instegsmodellen har vettiga 64GB - 32GB hade jag inte känt mig trygg med. 

satt och ojade mig fram och tillbaka över om jag skulle ta tangentbordet och läderfodralet också på en gång men njä jag väntar och ser om det kommer några lämpligare tredjepartstillbehör där så småningom - tills dess får jag klara mig med ett billigare fodral och mitt gamla kära logitech k810. det sved tillräckligt i plånboken att köpa bara själva plattan vill jag nog påstå Pustar

(det kom även en ny 12.9"-modell, men den var inte intressant för mig eftersom jag har 2015 års modell av den, och det vore väl sjutton om inte den skulle duga säkert ett par år till minst. men den lämnar i princip inte hemmet, så det var en lite behändigare sak jag var ute efter nu)

en rolig detalj om än jag inte tror jag personligen kommer att dra så mycket nytta av den är att den fått samma kamera som iPhone 7! det måste väl vara den bästa kamera som någonsin suttit i en surfplatta?

är det nån mer som tänker köpa sig en av dessa modeller Glad?

Medarbetare på Mobiltelefoner och Android

Anmäl
2017-06-13 05:33 #1 av: Niklas

Min leverans ska komma idag. Den har fått väldigt fina recensioner.

Eftersom jag använder Magic Keyboard vill jag inte ha något skal med tangentbord. I stället köpte jag ett skal från Moko. De brukar vara bra.

"MoKo Case for iPad Pro 10.5 Inch - Premium Light Weight Stand Folio Shock Proof Cover Protector for Apple iPad Pro 10.5 Inch 2017 Released Tablet, Slate BLACK (with Auto Wake / Sleep)"

https://www.amazon.co.uk/dp/B0728GCPW5/ref=cm_sw_r_cp_tai_QY1pzbBXG0N5E

Vänliga hälsningar, Niklas
» Besök Savvity, iFokus engelska lillasyster.

Anmäl
2017-06-13 06:26 #2 av: kissidor

jag köpte två fodral för säkerhets skull, och det ena var exakt det du länkar till, så det verkar ju lovande att du har goda erfarenheter av det märket Tummen upp

vilken lagringsstorlek valde du?

jag köpte min air 2 också direkt från apple men minns inte hur den levererades - vad är det för fraktbolag de använder? får man hämta ut den nånstans eller måste man vara på plats och ta emot, och ringer de isf innan så man ev kan styra om dem till jobbet istället? hoppas bara det inte är UPS... Kämpar

Medarbetare på Mobiltelefoner och Android

Anmäl
2017-06-13 11:58 #3 av: adress

Funderar på nya 12,9". Har nuvarande nu - men inför OS11 vill jag passa på att byta. Behöver lite mer minne också . Får bli 256 GB.
Måtten är väl identiska på 12,9" har jag för mig. Har tangentbord och pencil.
Är fruktansvärt nöjd med 12,9". Min iMac går bara igång 1gång i veckan numera.
iPad 12,9" och iPhone 7 är så här långt den perfekta combon för mig.

Anmäl
2017-06-13 18:59 #4 av: kissidor

Minns jag fel adress eller tog du rentav bara 32GB i din förra 12.9-tummare? Isf förstår jag att du vill byta upp dig till större lagring Glad. Jag resonerar som så att 4G och lagringsutrymme är iaf i viss utsträckning utbytbara, och då känns det mer användbart med 4G i den mindre modellen som man kommer att vilja ta med sig hemifrån ibland. Men som sagt mindre än 64GB skulle jag känna mig trångbodd i även med 4G.

Medarbetare på Mobiltelefoner och Android

Anmäl
2017-06-13 19:54 #5 av: Niklas

#2: Jag valde 256 gigabyte. Den kom med DHL och jag fick välja hur den skulle levereras. Det kom ett sms jag fick svara på.

Vänliga hälsningar, Niklas
» Besök Savvity, iFokus engelska lillasyster.

Anmäl
2017-06-13 22:58 #6 av: kissidor

äsch, plötsligt kände jag mig dumsnål - det skiljer ju faktiskt bara 1200 spänn mellan 64 och 256GB! så jag avbeställde precis 64:an och beställde en 256:a istället. så nu får jag vänta lite längre, suck Vilar huvudet i handen. menmen, den som väntar på nåt gott osv Glad

Medarbetare på Mobiltelefoner och Android

Anmäl
2017-06-14 11:19 #7 av: Cessy

Jag kommer ju snart behöva byta ut min laptop o leker med tanken att då helt skippa laptop o gå över till någon av iPad Pro modellerna. Tittade då även på Smart Keyboard, men det jag inte kunde utläsa om det tangentbordet är om det är bakgrundsbelyst? För är det inte det måste jag i så fall hitta ett annat. Så vet någon av er svaret? o finns det ett annat tangentbord som funkar till iPad Pro modellerna som är just bakgrundsbelyst?

Värd på Smyckestillverkning!

Anmäl
2017-06-14 13:29 #8 av: kissidor

nej vet du cessy jag tror faktiskt inte det är det (till det priset, huff Kämpar!), vilket är en klar dealbreaker för mig också. 

du kan ju antingen fundera på att skaffa ett löst BT-tangentbord som tex mitt kära logitech K810 som jag tror vi haft på tapeten förut också Glad. eller så väntar vi på att logitechs tangentbordsfodral till de nya promodellerna kommer i nordiskt utförande, för de ska väl vara bakgrundsbelysta iaf

Medarbetare på Mobiltelefoner och Android

Anmäl
2017-06-14 14:32 #9 av: Cessy

Nej jag hittade inget om det så jag misstänkte starkt att det inte var bakgrundsbelyst o ärligt talat fattar jag inte hur man kan få för sig att ens lansera ett icke bakgrundsbelyst. Antagligen är det något missriktat om förkortad batteritid - att bakgrundsbelysningen drar för mycket. Men mitt ZAGG som jag har till min iPad Mini4 där slår jag ju av o på bakgrundsbelysningen själv o använder den bara när jag behöver o det tangentbordet laddar jag ju typ 1 gång per år o hinner alltid glömma i vilken låda jag nu stoppade sladden iSkäms (Hade ju  det tangentbordet även till min iPad mini2:a, så jag har ju hunnit testa det väl) Nå nu är ju en iPad Pro är inget jag kastar mig över. Måste fundera lite till för de kostar ju en del, så det hinner antagligen komma ett Logitech tangentbord tills jag bestämt mig - bara inte laptopen bestämmer sig för att krascha så är det lungt att vänta ett tag.Skrattar

Värd på Smyckestillverkning!

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.