Nyheter

Nytt tangenbord till iPad från Logitech

2013-03-27 11:19 #0 av: [Jens]

Oavsett om du är en stolt ägare av iPad, iPad mini eller båda så kommer Logitech med sina nyheter 'Logitech® Keyboard Folio' och 'Logitech® Keyboard Folio mini'.

Dessa nya produkter har en dubbelsidig folder för att skydda fram- och baksidan och man kan komplettera den med raffinerade tyger och färger för att passa din personliga stil.

"Vårt mål med den nya Logitech Keyboard Folio var att ta den prisbelönta skrivkänsla från Logitech Ultratunn Tangentbord Cover och lägga ett extra lager av skydd," säger Mike Culver, vice VD för varumärkesutveckling för surfplattor-tillbehör på Logitech.

Logitech Keyboard Folio för iPad och iPad mini har ett inbyggt Bluetooth-tangentbord som ger den välbekanta känslan av en traditionell tangentbord för en bekväm skrivkänsla.

Kolla in videon nedan för att se Logitechs senaste nyhet:

Logitech® Keyboard Folio and Logitech® Keyboard Folio mini

(källa Logitech press)

// Medarbetare på AkvariefiskiPhoneiPad, MAC och Hörselskadade.

Anmäl
2013-03-29 07:28 #1 av: DesK

Detta vore kanske något för mig! Glad

Anmäl
2013-03-29 09:16 #2 av: [Jens]

Jag ska inte alls vara för kritisk eftersom jag inte har provat den i verkligheten men när jag tittar lite på videon så tycker jag skärmen svajar när han skriver på tangentbordet. På det lilla viset han skriver och skärmen svajar gör mig nervös =)

Sedan tycker jag att den ser 'plastig' ut men det är bara mitt tycke efter att ha sett videon så ta mina synpunkter med en nypa salt.

// Medarbetare på AkvariefiskiPhoneiPad, MAC och Hörselskadade.

Anmäl
2013-04-13 17:34 #3 av: Stephanie

Ja, den såg verkligen svajig ut Förskräckt

Anmäl
2013-04-13 17:42 #4 av: [Jens]

Jag har en kombination med Apple tangentbord och Incase Origami Workstation. Mkt stabil kombination men det saknas en väska för båda som jag letar efter.

http://store.apple.com/se/product/MC184S/B/apple-wireless-keyboard

http://store.apple.com/se/product/H6353ZM/A/incase-origami-workstation

// Medarbetare på AkvariefiskiPhoneiPad, MAC och Hörselskadade.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.