Spel

Real Racing 3 - Bästa bilspelet till iPad?

2013-04-13 11:38 #0 av: [Jens]

Jag är en av dem som inte har läst så mycket recensioner om detta spel utan dock bara har hört talas om spelet från människor omkring mig. Min nyfikenhet tog över och jag testade spelet.

Real Racing 3 har en grym grafik och ljudet är fantastiskt. Det är enkelt att manövrera bilarna och man får verkligen en känsla att man kör bilen. Det är kul att trimma upp bilarna och man märker förändringen hur bilarna beter sig efter en rejäl uppgradering av bilarna. Miljön omkring är trovärdig och ibland glömmer man lätt av att man kör bilen för att man tittar omkring istället.Skämtar

Där stannar det tjusiga och nu kommer det negativa med spelet. Skaparna av spelet trycker på att det är ett gratisspel men det visar sig snabbt att så är inte fallet. Det bästa med föregående spel var att man kunde sälja sina bilar och få en stor summa pengar men det kan du inte i detta spel. Detta ledde till att jag gjorde mig av med en slant innan jag själv sa stop och belägg! Gör inte samma misstag som jag!!

Vad ska man ge spelet för betyg? Det är jättesvårt för jag gillade verkligen grafiken, ljudet och miljön men det som irriterade mig var just att det var svårt att få ihop pengar på grund av att möjligheten att sälja av sina bilar inte funkade. Men som sagt är man uthållig och har ett anamma så kommer man långt i spelet.

Betyg: 4/10

// Medarbetare på AkvariefiskiPhoneiPad, MAC och Hörselskadade.

Anmäl
2013-04-13 11:45 #1 av: [Jens]

Har ni förslag på bra bilspel så föreslå gärna.

// Medarbetare på AkvariefiskiPhoneiPad, MAC och Hörselskadade.

Anmäl
2013-04-13 13:45 #2 av: Niklas

Det går att köpa saker utan riktiga pengar i Real Racing 3. De har löst det så att man får vänta en stund innan man får det man köper då. Jag kom ganska långt på det sättet. Jag tycker att det är ett snyggt sätt att göra spelet gratis för dem som inte vill använda riktiga pengar.

Mitt betyg är 8 av 10 poäng.

Vänliga hälsningar, Niklas
» Starta en egen sajt på engelska 🎈.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.